ABD Üssüne Roketli Saldırı: Son Dakika Haber!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Suriye’deki ABD üssüne yapılan saldırı, Haseke’nin Yarubiye beldesinde bulunan Harab Cir Havaalanı’ndaki üssü hedef aldı. İHA ve roketlerle gerçekleştirilen saldırı, yerel kaynaklardan edinilen bilgilere göre gerçekleşti.

Şubat 28, 2024 tarihinde, Fırat Nehri’nin batı yakasında konuşlanmış olan İran destekli terörist gruplar, ABD güçlerinin bulunduğu Ömer Petrol Sahası Üssü’ne roket saldırısı düzenlemişti.

Henüz saldırıya ilişkin herhangi bir resmi açıklama yapılmadı. İran destekli grupların, Suriye’deki ABD üslerine yönelik saldırıları artarak devam etmektedir. Bu son saldırıyla birlikte bölgede gerilimin arttığı gözlemlenmektedir.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
ABD Üssüne Roketli Saldırı: Son Dakika Haber!

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Türkiye'ye Dair ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!