Külliye’de Ekonomi ve Yargı Gündemdemiş, gazze’deki saldırılar ele alınacak.

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’nde gerçekleşen Kabine toplantısında öncelikli konu, ekonomideki güncel durum üzerine oldu. Enflasyon ve fahiş fiyatlarla mücadele kapsamında alınan önlemlerin sonuçları değerlendirildi ve Kamu’da tasarruf ve verimlilik planı ele alındı.

Toplantıda, son aşamada olan 9’uncu Yargı Paketi hakkında değerlendirme yapıldı. Terörle mücadele operasyonları da toplantının gündeminde yer aldı, hem yurt içinde hem de sınır ötesinde gerçekleştirilen operasyonlar tartışıldı.

Eğitim camiasındaki şiddeti önlemek için yasal düzenlemelerin güçlendirilmesi üzerine çalışmalar da kapsamlı şekilde ele alındı.

İsrail’in Gazze’ye yönelik saldırıları 7 Ekim tarihinden bu yana devam etmekte. Bu saldırıların sonlandırılması ve ateşkesin sağlanması için atılacak adımlar da toplantıda ele alındı.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Külliye’de Ekonomi ve Yargı Gündemdemiş, gazze’deki saldırılar ele alınacak.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Türkiye'ye Dair ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!