Bir garibanın canı yandı: Orhan Özdemir’in önceki ilişkisi ortaya çıktı

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Balıkesir’de motokurye Ata Emre Akman’ın (20) E.Ö. (17) tarafından öldürüldüğü apartmanda yaşadığı ortaya çıkan ve bugün tutuklanan Orhan Özdemir’in önceden dini nikahla birlikte yaşadığı Sultan Durmaz (38), konuştu. E.Ö.’nün 18 yaşında olduğunu ve babasının nüfusa geç yazdırdığını belirten Durmaz, “E.Ö., Orhan’ın ilk eşinden çocuğu. Orhan, evimi kurşunladıktan sonra cezaevine girdi. Orhan beni tehdit etmeye devam ediyordu, en sonunda bir garibanın canı yandı” dedi.

Balıkesir’de E.Ö.’nün motokurye Ata Emre Akman’ı (20) 20’si ölümcül 25 bıçak darbesiyle öldürdüğü apartmanda yaşadığı ortaya çıkan ve bugün tutuklanan E.Ö.’nün babası Orhan Özdemir’in önceden dini nikahla birlikte yaşadığı Sultan Durmaz, olayın ardından ilk kez konuştu. Orhan Özdemir’den 12 yaşında oğlu olduğunu belirten Durmaz, Özdemir’den uyuşturucu kullandığı ve kendisini aldattığı gerekçesiyle 12 yıl önce ayrıldığını söyledi.

Özdemir ailesinin 12 yıldır sürekli rahatsızlık verdiğini belirten Durmaz, “4 çocuk annesiyim. İlk eşimden 2 kızım, Orhan’dan 1 oğlum var. Orhan Özdemir’i terk ettim çünkü ahlaksızlığa göz yummadım. Orhan’ın tek istediği çevremde korku ve huzursuzluk yaratmaktı. 10 yıl sonra evlilik yaptım ve şu anda 11 aylık bir oğlum var. 12 senedir bu aileyle mücadele ediyorum.

Bu kişi, 2016 yılında evimi kurşunladı, annemin ve babamın evini kurşunladı. Çevremdeki insanlara saldırdı. Şikayetçi oldum ancak kovuşturmaya yer olmadığı için bir sonuç alamadım. Annem ve babam memlekete döndü ama ben çocuklarım için mücadele ettim. 11 aylık bir bebeğim var, ben de hedef olabilirdim” dedi.

E.Ö.’nün 18 yaşında olduğunu ve babasının nüfusa geç yazdırdığını söyleyen Durmaz, “E.Ö., Orhan’ın ilk eşinden çocuğu. Orhan, evimi kurşunladıktan sonra cezaevine girdi. Kendi korkusuyla oğlunu ve babasını bana saldırttı. Orhan’ın babası 2016 yılında beni 6 kez bıçakladı. Orhan beni tehdit etmeye devam ediyordu en sonunda bir garibanın canı yandı” ifadelerini kullandı.

Olay günü evde olduğunu ve komşusuna pizza siparişi getiren Akman’ın üst katta oturan komşusuna gittiğini belirten Durmaz, “Dışarıda bağrışmalar duydum, Ata’nın yerde olduğunu gördüm. Üzgünüm, bu yaşananlarda suçum yok ama özür dilemem gerekiyorsa dilerim. İnsanların bazıları bizi suçlamış ancak bir suçumuz yok.

E.Ö’nün babası Orhan Özdemir

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Bir garibanın canı yandı: Orhan Özdemir’in önceki ilişkisi ortaya çıktı

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Türkiye'ye Dair ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!