Özbek: Yönetim İcraatlarını Seçimde Hesap Verecek

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, yönetimin kendilerine verdiği yetkilerle gerçekleştirdikleri icraatların seçimde hesap vereceğini belirtti. Galatasaray’da 25 Mayıs’ta yapılacak olağan seçimli genel kurul öncesi başkan adaylığını açıklayan Dursun Aydın Özbek, Ankara Sanayi Odası’nda Ankara Galatasaraylı Yönetici ve İş Adamları Derneği üyeleri ile buluştu.

Seçim havasında geçen sürece değinen Başkan Özbek, “Şimdi iki adaylı bir seçime gidiyoruz. Ben de aynı temennideyim. Yani kim hak ediyorsa, Galatasaray’a verdiği hizmette, kim öne geçmişse en iyi hizmeti verecekse onun kazanması, Galatasaray’ın kazanması anlamına gelir.” dedi. Özbek, yaptıkları icraatların hesabını vereceklerini de ifade etti ve Galatasaray’ın büyümesine katkı sağlayacak bir seçim atmosferi olmasını diledi.

Özbek, başkan adayı Süheyl Batum’un Florya’daki arazi hakkındaki açıklamalarına da değinerek, ihale sürecinin devam ettiğini ve herhangi bir ihale veya sözleşme yapılmadığını vurguladı. Oy birliğiyle kendilerine verilen yetkinin farkında olduklarını belirten Özbek, prosedürlerin şeffaf bir şekilde işlediğini ve Galatasaray Spor Kulübü’nün menfaatlerini korumak için ellerinden geleni yaptıklarını söyledi. Zamanı geldiğinde görüşmelerin televizyonda yayınlanacağını ve ihale sürecinin de şeffaf bir şekilde tamamlanacağını ekledi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Özbek: Yönetim İcraatlarını Seçimde Hesap Verecek

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Türkiye'ye Dair ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!