Futbol Dünyası Diogo Jota’yı Kaybetti

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

FIFA Başkanı Gianni Infantino, İngiltere Premier Lig takımlarından Liverpool’un 28 yaşındaki Portekizli futbolcusu Diogo Jota’nın trafik kazasında hayatını kaybetmesi dolayısıyla başsağlığı mesajı yayınladı.

“FUTBOL CAMİASI TARAFINDAN ÇOK ÖZLENECEK”

Infantino, yaşanan trajik olayla ilgili yaptığı açıklamada, şu sözlere yer verdi:

Diogo Jota ve kardeşi Andre Silva’nın vefatını öğrendiğimde derin bir üzüntü hissettim. Henüz 28 yaşında olan Diogo, kariyeri boyunca büyük başarılara imza atmıştı ve gelecekte onu bekleyen daha birçok güzel an vardı. Kardeşi Andre ise Penafiel takımında gösterdiği performansla dikkat çekiyordu. Her iki futbolcu da onları tanıyan herkes tarafından ve uluslararası futbol camiası tarafından çok özlenecek.

“HUZUR İÇİNDE YATSINLAR”

FIFA Başkanı, paylaşımında şu ifadelere de yer verdi:

FIFA ve geniş futbol ailesi adına düşüncelerimiz, aileleri ve arkadaşlarıyla birlikte, Liverpool, Penafiel ve Portekiz Futbol Federasyonu’ndaki herkesledir. Huzur içinde yatsınlar.

KAZA İSPANYA’DA OLDU

Portekizli forvet, İspanya’nın Zamora şehrinde gerçekleşen bir trafik kazasında, kendisi gibi futbolcu olan kardeşi Andre Silva ile birlikte hayatlarını kaybetti.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Futbol Dünyası Diogo Jota’yı Kaybetti

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Türkiye'ye Dair ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!