İsrail’den İran Merkez Bankası’na Terör Kararı!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İsrail Savunma Bakanı Israel Katz, sosyal medya platformu üzerinden yaptığı açıklamalarda, İran Merkez Bankası’nı “terör örgütü” olarak nitelendiren özel bir emir imzaladığını bildirdi.

Katz, bu konudaki açıklamasında, “Bugün, Mossad ve Ulusal Ekonomik Terörle Mücadele Merkezi’nin talebi doğrultusunda, İran Merkez Bankası’nı terör örgütü olarak ilan eden özel bir kararnameyi imzaladım. Bu kararın, İran’daki terör rejiminin finansman yapısının kalbini hedef almayı amaçladığını” ifade etti.

Bakan Katz, İran Merkez Bankası’nın, milyarlarca dolarlık terör finansmanının merkezi olduğunu belirterek şunları dile getirdi: “İran Merkez Bankası, cinayetle sonuçlanan terörü besleyen bir boru hattıdır. Devrim Muhafızları üzerinden Hizbullah, Husiler, Irak’taki Şii milisler ve Hamas gibi gruplara finansman sağlayan mollalar rejimini en kritik yerinden vuracağız.”

Ayrıca, “Terörle bağlantılı hiçbir rejim yetkilisinin dokunulmazlığı bulunmamaktadır. İran’ın kötülük eksenini her yerde deşifre etmeye, gerekli hamleleri yapmaya ve bu kötülükleri ortadan kaldırmaya devam edeceğiz” şeklinde ifadelerde bulundu.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
İsrail’den İran Merkez Bankası’na Terör Kararı!

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Türkiye'ye Dair ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!