‘Gelin Takımı 2’ filminin Fethiye’deki çekimleri esnasında, Nilperi Şahinkaya’nın setteki bir olayla gündeme geldiği bildirildi. Şahinkaya, rol arkadaşı Fırat Çelik ile tartışmaya girdi.
Tartışma, setin ardından konakladıkları otelin barında meydana geldi. Şahinkaya, Çelik’e Burak Deniz’in doğum gününü kutlamasıyla ilgili sorular yöneltti. Çelik’in “Eski arkadaşım” yanıtını vermesiyle gerginlik arttı.
ŞEBNEM BOZOKLU DÜŞTÜ
Olay sırasında Seda Bakan ve Şebnem Bozoklu, durumu yatıştırmak için devreye girdi. Ancak arbede sırasında Şebnem Bozoklu’nun sandalyeden düştüğü iddiaları ortaya atıldı.
Ertesi gün, Nilperi Şahinkaya alkolün etkisiyle kontrolünü kaybettiğini kabul ederek ekip arkadaşlarından özür dilemek için tek tek görüşmeler gerçekleştirdi.
NİLPERİ DAVA AÇMIŞTI
Daha önce de Burak Deniz ve Nilperi Şahinkaya arasında bir gerginlik yaşandığı biliniyor. Geçtiğimiz yıllarda Altın Koza Ödülleri için Adana’da bulunan ikili, aynı masada tartışma yaşamış ve Burak Deniz’in Şahinkaya’ya küfrettiği iddiaları gündeme gelmişti. Olayın ardından Burak Deniz özür dilerken, kendisi hakkında darp, hakaret ve tehdit suçlamalarıyla dava açılmıştı.