Bayramda Feci Kaza: 1 Ölü, 36 Yaralı!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bayramın ilk günü, Konya’nın Ereğli ilçesinde erken saatlerde korkunç bir trafik kazası meydana geldi. Olay, saat 05:00 civarında Ereğli- Adana kara yolunun 23. kilometresinde gerçekleşti. Mersin’den Konya’ya seyahat eden Berk İnan idaresindeki yolcu otobüsü, sürücünün kontrolü kaybetmesi sonucunda şarampole devrildi.

ÖLÜ VE YARALILAR MEVCUT

Kazanın ardından yapılan ilk belirlemelere göre, bir kişi hayatını kaybederken, iki sürücü ile muavinin de aralarında bulunduğu toplam 36 kişi yaralandı; 10 kişinin durumu ağır olarak değerlendiriliyor. Kazanın hemen ardından olay yerine polis, jandarma, sağlık ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Yaralılar, çevredeki devlet hastanelerine ambulanslarla ulaştırıldı.

Hayatını kaybeden şahsın cenazesi, yapılan incelemelerin ardından Ereğli Devlet Hastanesi morguna taşındı.

VALİLİK TARAFINDAN AÇIKLAMA

Konya Valiliği, kazaya ilişkin resmi bir açıklama yaptı. Yapılan duyuruda, “06.06.2025 tarihinde saat 05.00 sıralarında Adana-Konya yolu Ereğli ilçesi sınırlarında meydana gelen trafik kazasında, yolcu otobüsünün kontrolden çıkarak devrilmesi sonucu 26 vatandaşımız yaralanmış, 1 vatandaşımız maalesef hayatını kaybetmiştir. Kaza ihbarının alınmasının ardından bölgeye sağlık, polis, jandarma ve itfaiye ekiplerimiz derhal sevk edilmiştir. Yaralı vatandaşlarımız hastanelere kaldırılarak tedavi altına alınmıştır. Olayla ilgili soruşturma başlatılmıştır.” ifadelerine yer verildi.

Olay yerinde incelemelerin devam ettiği bildirilmektedir.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Bayramda Feci Kaza: 1 Ölü, 36 Yaralı!

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Türkiye'ye Dair ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!