Olay, saat 17.00 sıralarında Yunus Emre Mahallesi’nde bulunan bir kuaför salonunda meydana geldi. Mahalle sakinlerinden Rıfat K., iddiaya göre eşi hakkında dedikodu yaptığını öğrendiği kuaför N.A.’nın iş yerine gitti.
Burada Rıfat K., N.A. ve müşterilerden İ.E. arasında bir tartışma yaşandı ve Rıfat K. beraberinde getirdiği av tüfeğiyle ateş açtı. Saldırgan olay yerinden kaçarken, N.A. ve İ.E. saçmaların isabet etmesiyle kanlar içerisinde yere yığıldı.
İhbar üzerine olay yerine gelen polis ve sağlık ekipleri, kuaför N.A. ve müşteri İ.E.’nin hayatını kaybettiğini belirledi. İki kişinin cenazeleri, savcılık incelemesinin ardından otopsi yapılması için hastane morguna götürüldü.
80 YAŞINDAKİ SORUMLU EVİNDE YAKALANDI
Olaydan sonra kaçan Rıfat K. ise polis ekipleri tarafından kısa sürede yakalanarak gözaltına alındı.