Osimhen: ‘Kutlama vakti, dans ayakkabıları giyin!’

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Süper Lig’in 35. hafta mücadelesinde Galatasaray, Trabzonspor’u deplasmanda 2-0’lık skorla mağlup etti.

Galatasaraylı futbolcu Victor Osimhen, bu önemli karşılaşmanın ardından hedeflerine yönelik sert bir şampiyonluk mesajı sundu.

“DANS AYAKKABILARINIZI GİYİN, KUTLAMA VAKTİ”

Nijeryalı oyuncu, Trabzonspor maçı sonrası basın toplantısında kendisine yöneltilen bir soru üzerine açıklamalarda bulundu.

Osimhen, “Taraftara bir mesajın var mı?” sorusuna, “Dans ayakkabılarınızı giyin. Kutlama vakti.” şeklinde yanıt verdi.

Bu sezon Galatasaray formasıyla 38 maça çıkan 26 yaşındaki futbolcu, attığı 33 gol ve yaptığı 8 asist ile dikkatleri üzerine çekti.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Osimhen: ‘Kutlama vakti, dans ayakkabıları giyin!’

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Türkiye'ye Dair ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!