Bostanlı’da ‘My Wave’ ile Yeni Bir Buluşma Noktası

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bostanlı’ya yeni bir nefes kazandıran “My Wave”, yalnızca bir kafe olmanın ötesine geçerek, dostlukların gelişeceği ve kaliteli zamanın geçirileceği bir buluşma mekânı olma özelliği taşıyor. Açılış gecesi, İzmir’in tanınmış yüzlerini bir araya getirerek dikkatleri üzerine çekti.

Geceye, medya dünyasının önemli isimleri arasında yer alan Esat Erçetingöz, Atilla Köprülüoğlu, Erkan Sevinç ve usta kalem Öcal Uluç da katıldı. Ayrıca İzmir Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Ramazan Tezcan, Konak Belediye Başkanı Nilüfer Çınarlı Mutlu, İzmir Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Dilek Gappi ve Folkart Yönetim Kurulu Başkanı Mesut Sancak, Efsun Ersözlü’yü bu anlamlı günde yalnız bırakmadılar.

Tiyatro ve dizi oyuncusu Volkan Severcan’ın enerjisiyle sunuculuğunu yaptığı açılış, katılımcılara keyifli anlar yaşattı. Lezzetli ikramlar ve samimi sohbetlerin eşlik ettiği bu özel etkinlik, ziyaretçiler tarafından büyük beğeni topladı.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Bostanlı’da ‘My Wave’ ile Yeni Bir Buluşma Noktası

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Türkiye'ye Dair ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!