Galatasaray ile olan sözleşmesini feshederek Katar’a transfer olan Hakim Ziyech, Al-Duhail formasıyla sahneye çıktığı Katar Kupası yarı finalinde dikkatleri üzerine çekmeyi başardı.
Faslı oyuncu, Al-Gharafa ile oynanan karşılaşmada yaşanan olaylarla gündeme geldi. Ziyech, unutulmaz anlara imza atarak adından söz ettirdi.
OYUNDAN ALINCA ÇILDIRDI
Mücadelede gol sesi çıkmazken, 71. dakikada değişiklik tabelasında kendi forma numarasını gören Ziyech, kontrolünü kaybedip sinirli bir şekilde sahayı terk etti.
Öncelikle yedek kulübesinin önündeki su şişelerine tekme atan Ziyech, ardından oturacağı bölüme doğru ilerleyerek daha fazla tepki gösterdi.
Takım arkadaşları tarafından sakinleştirilmeye çalışılan futbolcu, bir süre sonra rahatlayarak yerine oturdu.
GÜÇLÜKLE SAKİNLEŞTİRİLDİ
Karşılaşma, normal süre içerisinde golsüz eşitlikle sonuçlandı. Penaltılara giden maçta ise Al-Duhail, rakibini 4-3’lük skorla mağlup ederek finale adını yazdırdı.
Ziyech, Katar’da forma giydiği 9 maçta 1 gol ve 1 asistlik performans sergiledi.