CHP’li Zonguldak Belediye Başkanı Tahsin Erdem, Ekrem İmamoğlu’na destek yürüyüşlerine iştirak ettiği nedeniyle savcılık tarafından ifadeye çağrılmıştı. CHP Genel Başkan Yardımcısı Deniz Yavuzyılmaz, ayrıca CHP Zonguldak Gençlik Kolları İl Başkanı, Kadın Kolları İl Başkanı, Merkez İlçe Başkanı ve İl Yöneticisi’nin de ifadeye davet edildiğini duyurdu.
Deniz Yavuzyılmaz, meselenin detaylarına dair sosyal medya üzerinden bir açıklama yaptı. Yavuzyılmaz, “Emniyet ifadeleri için Zonguldak’a gidiyorum. Değerli yol arkadaşlarım, Zonguldak’ta Ekrem İmamoğlu’na destek yürüyüşüne katıldığı için Cuma günü Belediye Başkanımız Tahsin Erdem’in savcılık ifadesi alınmıştı. Yarın da ifadeleri alınmak üzere; Gençlik Kolları İl Başkanımız, Kadın Kolları İl Başkanımız, Merkez İlçe Başkanımız ve İl Yöneticimiz emniyete çağrıldı.” ifadelerini kullandı.
Yavuzyılmaz, partilerine ve halklarına yönelik baskıların ve yıldırma çabalarının hızla devam ettiğini aktararak, “Ancak biz korkmuyoruz, yılmıyoruz, mücadeleye devam ediyoruz. Bu ifade süreçleri bizim için bir onur madalyası. Zonguldak’ta olacağım. Cumhurbaşkanı adayımızı yanımızda, sandığı önümüzde, partimizi iktidarda görene kadar mücadeleye devam.” şeklinde konuştu.
Emniyet ifadeleri için Zonguldak’a gidiyorum!
Değerli yol arkadaşlarım,
Zonguldak’ta Ekrem İmamoğlu için yapılan destek yürüyüşüne katıldığı için Cuma günü Belediye Başkanımız Tahsin Erdem’in savcılık ifadesi alınmıştı.
Yarın da ifadeleri alınmak üzere;
🔴 Gençlik Kolları İl…
— Deniz Yavuzyılmaz (@yavuzyilmazd) April 13, 2025