Adana’da Okey Masasında İki Cinayet Şoku!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Adana’da, kahvehanede oynanan okey oyununda Erkan Savan (35) ve Ramazan Durak’ı (40) tabancayla vurarak hayatlarına son veren D.G. (17), tutuklandı. D.G.’nin, annesine olan 8 çeyrek altın borcunu ödememek için Savan’ı hedef aldığı, Durak’ın ise tesadüfen kaza kurşunuyla vurulduğu belirlendi. Olaydan kısa bir süre önce D.G.’nin sosyal medya hesabında, tabancalarla çekildiği bir fotoğraf paylaşarak “Yolun sonu, son 5 dakika” notunu düştüğü görüldü.

İKİ KİŞİ KANLAR İÇİNDE YERE YIĞILDI

Olay, 25 Mart tarihinde saat 23.30 sıralarında Yüreğir ilçesi Ulubatlı Hasan Mahallesi’ndeki bir kahvehanede gerçekleşti. Yüzünü atkı ve kapüşonla gizleyen D.G., kahvehaneye girerek okey oynayan Erkan Savan’a tabancayla ateş açtı. Savan’ın ve yanındaki Ramazan Durak’ın göğsüne isabet eden kurşunlar sonrasında iki kişi kanlar içinde yere yığılırken, saldırgan hızlıca olay yerinden kaçtı. İhbar üzerine bölgeye gelen sağlık ekipleri, ilk müdahalenin ardından Savan ve Durak’ı en yakın özel hastaneye sevk etti. Ancak, her iki kişi de doktorların tüm çabalarına rağmen kurtarılamadı.

KAHVEHANE ÖNÜNDE PUSU

Cinayet şüphelisi D.G.’nin yakalanması için polis ekipleri harekete geçti. Olay yeri yakınında yapılan araştırmada, D.G.’nin kahvehanenin önünde bir süre bekleyip, cinayet sonrası kaçtığı anlar güvenlik kameraları tarafından kaydedildi. Yüreğir İlçe Emniyet Müdürlüğü Devriye Ekipler Amirliği ekipleri, D.G.’yi olay yerinden fazla uzaklaşamadan, kullanmış olduğu tabancayla birlikte yakaladı. Cinayet Büro Amirliği’ne götürülen D.G.’nin, Savan’ı öldürme sebebinin annesine olan borçları olduğu öğrenildi. Durak’ın ise kaza kurşunuyla vurulduğu ifade edildi.

‘YOLUN SONU, SON 5 DAKİKA’ PAYLAŞIMI

D.G.’nin, cinayetten dakikalar önce sosyal medya hesabında tabancalarla çekildiği bir fotoğraf paylaştığı da belirlendi. Bu paylaşımın altına “Yolun sonu, son 5 dakika” notunu düşen D.G., ayrıca Savan’ın isminin baş harflerini yazdığı görüldü.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Adana’da Okey Masasında İki Cinayet Şoku!

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Türkiye'ye Dair ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!