Ege Kobileri Buluşuyor Zirvesi: Kadın Girişimcilerle İş Birliği!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Ege Kobi Derneği (EGEKOBİDER), 26-27 Şubat 2025 tarihlerinde İzmir Adnan Saygun Sanat Merkezi’nde gerçekleştireceği İkinci Ege Kobileri Buluşuyor Zirvesi için çalışmalarını hızlandırdı. Bu yılki zirvenin odak noktası bölgedeki KOBİ’ler ve kadın girişimcileri bir araya getirmek olacak.

Zirveye katılacak olan TOBB İzmir Kadın Girişimciler Kurulu İcra Komitesi Başkanı Deniz CELEP, etkinlikte önemli bir rol üstlenecek. Ege Kobi Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Yüksel Bilek, zirvenin amacını, kadın girişimcileri ve Ege bölgesindeki KOBİ’leri bir araya getirerek iş bağlantıları kurmak olarak belirtti.

Deniz CELEP ise, etkinliğin önemini vurgulayarak, EGEKOBİ Derneği tarafından düzenlenen zirvede yer alacak olmaktan mutluluk duyduklarını belirtti. İkinci Ege Kobi Buluşuyor Zirvesi, iş dünyasında farkındalık yaratmayı, yeni bağlantılar kurmayı ve ticaretin gelişmesine katkı sağlamayı amaçlıyor.

Zirve süresince KOBİ’lerin ihtiyaçları doğrultusunda toplantılar ve sunumlar gerçekleştirilecek, ayrıca sergi alanlarında KOBİ’lere hizmet ve ürün sağlayan markalar ve tedarikçiler ile temaslarda bulunabilecekler. Etkinlikle ilgili detaylı bilgilere [email protected] adresinden ulaşılabilir.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Ege Kobileri Buluşuyor Zirvesi: Kadın Girişimcilerle İş Birliği!

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Türkiye'ye Dair ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!