CHP Genel Başkanı Özgür Özel, ‘Winner ceket’ olarak bilinen ekoseli ceketi giyerek dikkatleri üzerine çekti. Son olarak gazeteci Fatih Altaylı’nın Youtube kanalına konuk olan Özel, ceketle ilgili önemli açıklamalarda bulundu.
Altaylı, Özel’e ceketi neden tercih ettiğini sorduğunda Özel, “Ceket benim ceketim. Kim yolladı, kim verdi diye sorabilirler ama aslında ceket ekoseli değil. Görüntüde öyle algılandı. Partimizin 47 yıl sonra birinci olmasıyla ‘winner ceketi’ haline geldi. Biz de bu başarının bir parçası olarak giydik.” şeklinde cevap verdi.
Altaylı’nın “Winner ceket giymekle ne mesaj vermek istiyorsunuz?” sorusuna ise Özel, “Biziz. Partimizde başarı kolektif bir çalışmanın sonucudur. Bu başarıyı sadece liderle ilişkilendirmek doğru olmaz. Biz birlikte çalıştık ve başardık.” şeklinde yanıt verdi. Bu sözlerle Özel, partisinin başarısını liderle özdeşleştirmenin doğru olmadığını vurguladı.