Kayseri’de Atatürk Anıtı’na Bıçaklı Saldırı! Şüpheliler Şaşırtıcı Açıklamalar Yaptı

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Olay, bugün saat 11.30 sıralarında merkez Kocasinan ilçesi Cumhuriyet Meydanı’ndaki Atatürk Anıtı’nda meydana geldi. Yaşar K. ve Zeynep A. adlı şahıslar ellerindeki baltalarla Atatürk Anıtı’na vurmaya başladı.

Meydanda görev yapan Büyükşehir Belediyesi zabıta ekiplerinin durumu fark etmesi üzerine 2 şüpheliye müdahale edildi. Olay yerine çok sayıda polis ekibi sevk edildi. Ekiplerin çalışması sonucu Atatürk Anıtı’nda 13 balta darbesi tespit edilirken, 2 şüpheli gözaltına alınarak polis merkezine götürüldü. DHA muhabirinin yönelttiği “Neden yaptınız?” ve “Pişman mısınız?” sorularına, Zeynep A. “Sadece Allah rızası için” derken Yaşar K. de “Ne pişmanlığı” cevabını verdi. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Kayseri’de Cumhuriyet Meydanı’ndaki Atatürk Anıtı’na zarar veren 1’i kadın 2 kişinin ardından Kayseri Büyükşehir Belediyesi tarafından heykeltıraş getirilerek Atatürk Anıtı’nda tamir çalışması yapıldı. Heykeltıraşın çalışması sonrası anıtta herhangi bir tahribat izi kalmadığı belirtildi.

Konu ile ilgili olarak Kayseri Valiliği’nden yapılan açıklamada, “İlimiz Cumhuriyet Meydanı’nda bulunan Atatürk Anıtı’na zarar vermeye çalışan 1965 doğumlu Y.K. ve 1993 doğumlu Z.A. isimli 2 şahıs, ihbar alınması üzerine, Kayseri İl Emniyet Müdürlüğü ekiplerince derhal müdahale edilerek gözaltına alınmışlardır. Konu detaylı olarak araştırılıp kamuoyu ile paylaşılacaktır” denildi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Kayseri’de Atatürk Anıtı’na Bıçaklı Saldırı! Şüpheliler Şaşırtıcı Açıklamalar Yaptı

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Türkiye'ye Dair ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!