Kocaeli’de canlı yayında dehşet: Eniştesini bıçakladı

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kartepe İlçesi’nde Şüpheli Bir Şahıs Sosyal Medyada Canlı Yayın Yaptı

Kocaeli’nin Kartepe ilçesinde bir şüpheli, önüne koyduğu satır ve 2 bıçağı göstererek sosyal medya hesabından canlı yayın açtı. Küfürler eden ve “Cesareti olmayan izlemesin” ifadelerini kullanan zanlı, yayında bir süre gözden kaybolduktan sonra eniştesini bıçakladı.

30 Dakika Boyunca Aynı Şarkı Çalındı

Olay, 3 Haziran Pazartesi günü Fatih Sultan Mehmet Mahallesi Nida Sokak’ta bulunan ikamette meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Özgür U., sosyal medya hesabından canlı yayın açtı. Yayın sırasında evinin bahçesinde önüne koyduğu satır ile 2 bıçağı gösteren ve “Cesareti olmayan izlemesin” diyen Özgür U., yaklaşık 30 dakika boyunca “Namus Belası” şarkısı ile yayın yapmayı sürdürdü.

“İkisi Buraya Gelecek”

Bahçeye giren annesi bıçakları görünce almaya çalışsa da başarılı olamadı. Küfürler ederek, “İkisi buraya gelecek” diyen Özgür U., eniştesi Ertuğrul D.’yi görünce yanına koşarak, görüntüden kayboldu. Bir süre sonra tekrar görünen Özgür U., yüzü ve vücudu kanlar içinde küfür ederek yayını kapattı.

Eniştesini Yaraladı

Eniştesini defalarca bıçaklayarak ağır şekilde yaraladığı öğrenilen Özgür U., polis ekipleri tarafından yakalandı, eniştesi E.D. ise hastaneye kaldırıldı. Emniyette tamamlanan işlemlerin ardından adliyeye sevk edilen zanlının, çıkarıldığı mahkemece tutuklandığı öğrenildi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Kocaeli’de canlı yayında dehşet: Eniştesini bıçakladı

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Türkiye'ye Dair ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!