16 Yıl Sonra Muhsin Yazıcıoğlu’na Anma Töreni

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kahramanmaraş’ta 25 Mart 2009’da meydana gelen helikopter kazasında hayatını kaybeden Muhsin Yazıcıoğlu için, Büyük Birlik Partisi (BBP) tarafından Tacettin Dergahı’nda anma etkinliği gerçekleştirildi. Etkinliğe BBP Genel Başkanı Mustafa Destici, Alperen Ocakları’nın temsilcileri ve Türkiye’nin farklı illerinden gelen partililer katıldı. Mezar başında okunan Kur’an-ı Kerim’in ardından Destici ve partililer, Yazıcıoğlu’nun kabrine karanfil bırakarak dua etti.

Mustafa Destici, anma programında yaptığı konuşmada, “Kurucu liderimiz şehit Muhsin Başkanımızı kaybedeli 16 yıl oldu. Bu 16. yıl dönümünde tekrar kabri başındayız. Öncelikle kendisini ve onunla birlikte şehadete yürüyen Erhan Üstündağ, Yüksel Yancı, İsmail Güneş, Murat Çetinkaya ve Kaya İstektepe’yi rahmetle anıyorum. Ruhları şad, mekanları cennet olsun inşallah.” ifadelerini kullandı.

Destici, konuşmasına şöyle devam etti: “Onun davasının peşinden gidenler olarak asla Allah’ın yolundan ve onun bize çizdiği istikametten ayrılmayacağız. Türk dünyası bizim önceliklerimiz arasında yer alacak. İslam dünyası da bizim önceliklerimiz arasında olacak. Şehit Muhsin Başkanımız Türk dünyasına ne kadar önem verdiyse, İslam dünyasına da o denli önem verirdi. Büyük Birlik Partisi, kurulduğu günden bu yana ve gelecekte de milletin iradesinin yanında durmaya, hakkın ve hukukun yanında olmaya; hukuk, demokrasi ve insan hakları çerçevesinde bunları önceleyerek yoluna devam edecektir.”

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
16 Yıl Sonra Muhsin Yazıcıoğlu’na Anma Töreni

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Türkiye'ye Dair ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!