Kızını Öldürüp Çekyatın İçine Sakladı! İfadesi Şoke Etti

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Türkiye’nin gündemine oturan kızını boğarak öldüren baba Murat Sevilen’in ifadesi ortaya çıktı. Balıkesir’de yaşanan olayda baba, kızını öldüren bir ifade verdi. Olayda, baba kızını öldükten sonra çekyatın içine sakladı ve eve gelen anne buldu. Baba, kızının telefonunu karıştırdığını ve arkadaşıyla yaptığı yazışmaları gördüğünü söyleyerek evden ayrıldığını belirtti.

Dün akşam saat 20.00 sıralarında Balıkesir’in Gönen ilçesi Karşıyaka Mahallesi, 40016 Sokak’ta iddiaya göre, baba Murat Sevilen ile arkadaşının doğum gününe gitmek isteyen kızı Eylem Sevilen arasında bir tartışma yaşandı. Psikolojik sorunları olduğu öne sürülen Murat Sevilen, kızına sinirlenerek onu boğarak öldürdü ve cesedini çekyata sakladı. Daha sonra evden ayrıldı.

Cinayet, tarım işçisi olarak çalışan 2 çocuk annesi eşi Hafize Sevilen’in, eve dönüşü sırasında keşfedildi. Kızının cesedini çekyatta bulan Hafize Sevilen sinir krizi geçirdi ve hemen 112 Acil Çağrı Merkezi’ni aradı. Sağlık ekipleri olay yerine gelerek Eylem Sevilen’in hayatını kaybettiğini belirledi. Pizzacıda çalışan Eylem Sevilen’in cesedi, ölüm sebebinin belirlenmesi için Bursa Adli Tıp Kurumu’na gönderildi.

Olay sonrasında polis ekipleri, kaçan Murat Sevilen’i yakalayıp gözaltına aldı. Gönen İlçe Emniyet Müdürlüğü’nde ifade veren Sevilen, kızının erkek arkadaşını bulmak için evden ayrıldığını söyledi. Tartışma sırasında kızını öldürdükten sonra evden ayrılan baba, polis tarafından kısa sürede yakalandı.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Kızını Öldürüp Çekyatın İçine Sakladı! İfadesi Şoke Etti

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Türkiye'ye Dair ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!