Doğu’da Yağışlar Korkuttu!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Türkiye’nin kuzey doğu ve doğu bölgelerinde etkili olan yağışlar sel felaketine neden oldu. Üç şehirde maddi zarara yol açan sel, özellikle Giresun, Artvin ve Erzurum’u vurdu.

Giresun’un Şebinkarahisar ilçesinde yaşanan sağanak yağışlar Atatürk Caddesi’ni nehre çevirdi. Park halindeki araçlar sel suları tarafından zarar gördü, birçok ev ve işyeri ise zemin ve bodrum katlarında su baskınıyla karşı karşıya kaldı.

Artvin’in Yusufeli ilçesinde de benzer bir durum yaşandı. Sağanak yağışlar sele dönüşerek caddeleri nehir haline getirdi ve sokaklarda göletler oluştu.

Erzurum’un Oltu ilçesinde ise sel suları büyük hasarlara neden oldu. Kırsal Çatak Mahallesi’nde derenin taşması sonucu oluşan sel suları köprüleri yıktı, birçok ev ve ahır zarar gördü. Sel sularına kapılan arı kovanları ve tahrip olan yollar, mahalle sakinlerini olumsuz etkiledi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Doğu’da Yağışlar Korkuttu!

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Türkiye'ye Dair ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!